zmiotek Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Witam zakupiłem dzisiaj KTM SX-F 450 RFS 2003r. Motocykl w bardzo dobrym stanie i żadnych problemów nie posiadał oprócz jednego. A mianowicie z pokrywy zaworów cieknie olej jakby przez uszczelkę jakoś przechodził . Dodatkowo cieknie trochę płynu chłodniczego z pod zakrętki. Podsyłam zdjęcia i proszę o jakąś pomoc co mogę teraz zrobić. Dzwoniłem do tego gościa co od niego kupiłem i stwierdził że mogą być jakieś luzy ale nie wiem nie znam się na tym. Bo też nie wiem co najlepiej w tej sytuacji zrobić . Pozdrawiam Link do zdjęć (nie mogłem go dodać przez to okienko ,,wstaw grafike z URL''https://imgur.com/a/jufjbCe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia ile dałeś? Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Pod śrubą widać podkładkę, dokupić nową miedzianą i podmienić. Wymyj dokładnie jakimś odtłuczaczem miejsca obok pokrywy zaworów i sprawdź dokładnie z którego miejsca cieknie, jeżeli puszcza uszczelka to jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Motocykl 20 letni wiec ciezko spodziewac sie cudow, ale widze gruba warstwe silikonu na pierwszym zdjeciu, czyli nasi juz tam byli. Przede wszystkim trzeba sie dowiedzic skad cieknie jak kolega wyzej napisal, potem mozna dopiero stwierdzic jak to uszczelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi