Skocz do zawartości

100 konny motocykl na 1 moto dla kumpla :)

Rekomendowane odpowiedzi

Klod,
u Ciebie w rejonach, to naprawde ciezko cos zgruzowac, wszedzie gdzie okiem nie siegniesz, to pola, laki kartofle....

wiec wiesz, straty minimalne !  

U nas w Wawie mówi się Ziemniaki …… a żeby zobaczyć pola, łaki i ziemnjaki trzeba sporo jechać poza Miasto.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

13 godzin temu, Damian85 napisał:

Teraz to z 50 KM na start ludzie sobie kpią.

13 godzin temu, Damian85 napisał:

Czasy się zmieniają, ludzie lubią ryzyko

Myślę że są zwykłymi ignorantami nie mającymi pojęcia o stosunku mocy do masy. Nie mającymi pojęcia że stara poczciwa Virago 535 gdzieś z okolic `90go roku, mająca "ledwo" 44KM robiła setkę w 6 sekund !! ale jakie może mieć o tym pojęcie ktoś kto "wczoraj" zdał prawko robiąc je na zamęczonym "gienku" a w głowie tylko pozerstwo i blagierstwo siedzi.

Jak z telefonami... musi być najnowszy iPhone na którym i tak oglądał będzie głupie tiktoki

• Lubię to! 1

13 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał:

U nas w Wawie mówi się Ziemniaki …… a żeby zobaczyć pola, łaki i ziemnjaki trzeba sporo jechać poza Miasto.

Nie mowilem o Wa-wie tylko o Siemiatyczach !  🤣

13 godzin temu, Piasek80 napisał:

"wczoraj" zdał prawko robiąc je na zamęczonym "gienku" a w głowie tylko pozerstwo i blagierstwo siedzi.

Jak z telefonami... musi być najnowszy iPhone na którym i tak oglądał będzie głupie tiktoki

Myślę, że na socjal mediach to ludzie się sami nakręcają na duże pojemności i „spełnianie marzeń”.

Na forach jeszcze siedzą starzy wyjadacze i ludzi potrafią opamiętać, ale fejs to żyje swoim życiem.

• Dzięki! 1

A najbardziej rozbraja mnie zawsze "koronny argument". Kup od razu duży bo się nauczysz jeździć i pojeździsz lata jeszcze. Kupisz małe to za rok będzie już za małe/za słabe i znowu będziesz musiał sprzedawać i kupować kolejne...

Idąc tym tokiem rozumowania 5-latkowi należy kupić od razu duże MTB no bo przecież na dłużej starczy a z tego małego rowerka to najdalej za dwa lata wyrośnie i co potem...

Ale - nie bierze się to znikąd. U mnie w okolicy koleś na 18tkę dostał... nówkę Corvette C8. Cabrio żeby było do kpl... Codziennie nią do szkoły jeździ.

Także ten...

• Lubię to! 1

2 godziny temu, Piasek80 napisał:

A najbardziej rozbraja mnie zawsze "koronny argument". Kup od razu duży bo się nauczysz jeździć i pojeździsz lata jeszcze. Kupisz małe to za rok będzie już za małe/za słabe i znowu będziesz musiał sprzedawać i kupować kolejne...

Idąc tym tokiem rozumowania 5-latkowi należy kupić od razu duże MTB no bo przecież na dłużej starczy a z tego małego rowerka to najdalej za dwa lata wyrośnie i co potem..

Podawalem ten argument wielokrotnie na forum

🙂

• Lubię to! 1

Nie mowilem o Wa-wie tylko o Siemiatyczach !  

No ale Ja tam nie mieszkam od lat już bywam sporadycznie

Idąc tym tokiem rozumowania 5-latkowi należy kupić od razu duże MTB no bo przecież na dłużej starczy a z tego małego rowerka to najdalej za dwa lata wyrośnie i co potem...
Ale - nie bierze się to znikąd. U mnie w okolicy koleś na 18tkę dostał... nówkę Corvette C8. Cabrio żeby było do kpl... Codziennie nią do szkoły jeździ.
Także ten...

Jedni mają coś w głowie inni pusto ….. jak moja Córka zrobiła prawko dostała starą BMW X1 z przebiegiem 350 tysi Diesel taki to toczenia się …. dbała, jezdziła no ale po roku dzwon na moście i po Aucie ….. teraz ma nówke sztuke auto, dba itd no ale jak to Baba ostatnio gdzies sie pogubiła, po jakis wertepach jezdziła a ze auto niskie to upierdzielila pół dyfuzora z tyłu …….. nawet nie wie kiedy ……

• Lubię to! 1

4 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał:

Jedni mają coś w głowie inni pusto ….. jak moja Córka zrobiła prawko dostała starą BMW X1 z przebiegiem 350 tysi Diesel taki to toczenia się …. dbała, jezdziła no ale po roku dzwon na moście i po Aucie ….. teraz ma nówke sztuke auto, dba itd no ale jak to Baba ostatnio gdzies sie pogubiła, po jakis wertepach jezdziła a ze auto niskie to upierdzielila pół dyfuzora z tyłu …….. nawet nie wie kiedy ……

izi kam, isi go.  🤣

🙂

Edytowane przez ks-rider
  • Lubię to! 1
  • Haha :) 1