Rico_87 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Cześć.Ostatnio przeglądałem oferty dotyczące zastąpienia kata przelotem.Do Horneta pc41 znalazłem fajną opcje z firmy Dominator za 599pln. Natomiast na Alliexpress jest ten sam przelot za 170pln (z przesyłką).Nie jest to jedyna aukcja,bo w tej cenie jest tego mnóstwo.Pytanie czy ktoś z Wam zamawiał i montował taki przelot z Chin, czy jest to coś warte ?Na chwilę obecną mam tłumik z IXILL, dźwięk ok,ale jednak mi czegoś brakuje Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_87 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Ale, że nikt nic na ten temat, nie zamawiacie z Chin 😁 Edytowane 15 Kwietnia przez Rico_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Mam kupiony do żony Triumpha, jest gotowy do założenia, ale nie mam czasu. Wykonanie wygląda ok, zobaczymy jak założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_87 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia A masz może jakieś porównanie ? Zastanawia się jak jest z grubością blachy użytej do wykonania przelotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Wolałbym kupić tego dominatora niż alliexpress, mniej problemów. O tych z ali słyszałem raczej słabe opinie, m in szybko wypalające się waty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_87 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia No właśnie tego się obawiam,że blacha (niby nierdzewka) nie wytrzyma kilku sezonów. Nie mam żadnego porównania z tego typu materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Ja tam nie wiem, ale za 170 zł kawałek wyspawanej rurki to dużo? Choćby miało 3 lata wytrzymać. Pozostaje kwestia mocowań. Tam nie ma żadnej nanotechnologii, ot zwykła rurka. Wydech to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_87 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W porównaniu do Dominatora za 600pln, to te 170 to nic....... Przemek a w zestawie miałeś obejmy mocujące czy musiałeś dokupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W Triumphie jest x pipe i do niego są dospawane mocowania, także tam żadnych obejm nie trzeba. Pozostaje kwestia uszczelek których w zestawie nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico_87 Opublikowano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Dobra przyjmijmy,że przelot założony,co dalej ?Wizyta na hamowni, regulacja silnika........?Jakie to są koszta ?Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Powinno się dostroić moto, bo z przelotem możesz nawet stracić moc, a nie zyskać. O kosztach się nie wypowiem, bo nigdy nie próbowałem. W Triumphie zostają oryginalne wydechy, a poza tym ma pół uczące się ECU. Dostroić pojedziemy dopiero po wymianie wałka rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi