michmik Posted March 24 Share Posted March 24 Witam! Posiadam motor Barton fighter 50 od lata tamtego roku. Gdy odpaliłem go w marcu i wybrałem się na krótką przejażdżkę okazało się że na wyświetlaczu biegów nie pokazuje mi się pierwszy bieg gdy go wrzucam. (bieg normalnie się wrzuca tylko nie pokazuje mi się na wyświetlaczu). Inne biegi wchodzą i pokazują się na wyświetlaczu oprócz tej jedynki. Dodam że ten bieg przed zakończeniem poprzedniego sezonu pokazywał się normalnie na wyświetlaczu. Co może być powodem tego problemu? A przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie w tym motorku może być filtr oleju. Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted March 25 Share Posted March 25 Filtr oleju nie wiem, jesli chodzi o wyswietlacz biegow to styk w nadajniku przestal kontaktowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) Duzo by bylo pisac co i jak.Gosciu na filmiku wszystko pokaze i wytlumaczy. Edited March 26 by Taurus 61 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts