jannikiel Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) Obroty, teraz dodatkowe 8 kg, co jeszcze wymyślą... nie wiem, ale nie podoba mi się to...wygląda na to, że kto wrzuci więcej kasy dyrektorom technicznym, ten jest faworyzowany... Edytowane 14 Sierpnia przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Pooglądałem sobie poprzednie wyścigi. Pierwszy wyścig genialny, Jakaby vdMark nienamieszał Petrucciemu to by była walka do samego końca. Drugi wyścig też fajny. Ducati nie może sobie poradzić z BMW na prostej, powinni już obciąć te obroty w Beemce 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia dokładnie jak szanse mają być wyrównane, to tak powinno być...nie rozumiem, tej polityki sportowej w WSBK- przez to tracą na oglądalności- a miało być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Dziś wyścig mocno namieszał w stawce... Dużo gleb, uszkodzeń ciała itd... Wczoraj Toprak mocno przywalił o opony, dziś i Bulega i Rea zakończyli w szpitalu. Słabo, ale bywa i tak, zobaczymy jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września No...a Bauti z 17 pola na 2 miejsce... niezle..., ale i Redding, po przewrotce ukończył na 4 miejscu...a Alex Lowes miał pecha bo po przewrotce jak jechał na czele wyścigu, zdeformowała mu sie prawa owiewka i został w końcu wymachany... szkoda, że nie oderwałi nie porzucił w trawie... niezle chłopy w deszczu jechali... Mi się skonczył abonament i oglądam powtórki... Superpole race wygrał Bulega, Bauti poszedł w tataraki i nie wystartował w 2 wyścigu, który też wygrał Bulega...WSupersportach chłopaki ładnie się czesali, tak, że Montella odrobił straty do Huertasa, Biesiekierk - 1 punkcik na konto hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Października Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października Stoprak w Estoril potwierdził wysoką formę wygrywając 2 długie wyścigi, a w Superpole Race będąc 2, tym samym, są tylko matematyczne szanse na odebranie mu mistrzostwa, do ugrania jest 62 pkt, a Turek ma 46 pkt przewagi nad 2 Bulegasssem... Czas może zmienić regulamin? i zdjąć kagańce z Ducati, jak równo to równo.... hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października Stoprak mistrzem świata 2024, Pierwszy wyścig: Bulega, Toprak, Locatelli, i to 2 miejsce pozwoliło Turkowi wygrac mistrzostwa, czy zasłużenie, czy nie... nie wiem, jeździ bardzo dobrze, jego atomowe hamowania i moc opóźniania tego hamowania jest poza zasięgiem konkurentów, ale smrodku całej sprawie nadają ograniczenia nałożone na Ducati- a niby miało być tak równo...no cóż światem rządzi du...a i kasa... i tutaj pewnie czynniki pozasportowe też graja rolę... w każdym razie Bulega robi też robotę, być może nowe, Panigale V4 nie będzie miało sztucznie narzuconych kagańców...ano zobaczymy... Ja już pilnuję kiedy mam zapłacić abonament na 2025 rok... bo będzie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października WSBK sytuacja wygląda tak: Toprak - mistrzem świata Ducati - mistrzem świata WSSP: Huertas - mistrzem świata Ducati - mistrzem świata Nowości na 2025: WSBK: S. Redding- podobno będzie jeżdził na Bonovo Ducati A. Lowes oraz Axel Bassani na Bimota na silniku Kawasaki Vickers- na Ducati dołącza do WSBK WSSP: Oli Bayliss - przesiada się na Triumpha pojawia się P. Oetll - na motocyklu Ducati... co dalej zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi