gmmoto1 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2003 Poszukuję obręczy stalowej 16 najchętniej na 40 szprych /ale niekoniecznie/ szerokości takiej żeby weszła opona 140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 15 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2003 JAMAM OD SIMSONA-16cali stalowa, niklowana, NOWA!!!! Dwie sztuki Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmmoto1 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2003 Tak ale to są wąskie obręcze tam więcej jak 110 chyba nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 15 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2003 mozliwe...Sam chcesz wyplesc te kola czy masz jakis warsztat od tego-pytam bo ja chce zmienic obrecze i szukam jakiegos miejsca w kturym to tania i szybko zrobiom Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmmoto1 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2003 W Częstochowie w której mieszkam jest pare warsztatów które robią koła szybko i bardzo solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 Czołuniem! Jestem z Lublina. Centruję koła do motocykli oraz wyplatam, (jak koszyki wiklinowe), głównie z materiałów powierzonych. Solidnie i szybko.Dodatkowo prostuję tarcze hamulcowe motocyklowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mam alu od MZ TS 250 czy taka Ci pasi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi