Pink Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Gdzie najtaniej w Warszawie???Słyszałam, że taka usługa jest droga i nie wszyscy się tgo podejmują?!.... P.S. Jeżeli to nie w tym dziale proszę moderatora o przeniesienie. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 W sumie sama usługa nie jest droga ale zdecydowanie bardziej opłaca sie poszukac nowej rawki ( nieraz ze wszystkimi szprychami ) np na złomie - ja znalazłem całe kompletne koło do mz i zapłaciłem 20 dychy wiec majątek to nie jest - szczególnie jesli wezmiemy pod uwage cene centrowania rawki i naciągania ( wstawiania nowych) szprych ... JEsli już zdecydujesz sie na centrowanie , nie bedzie problemu ze znalezieniem odpowiedniej insytujcji do tego przewidzianej :mrgreen: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Witam!Nie chcę zakładać oddzielnego tematu więc zapytam się tutaj:Obecnie u siebie z przodu mam obręcz 19", ale planuję założyć 17" (supermoto :buttrock:). A moje pytanko wygląda następująco:Czy warsztat rowerowy zajmujący się centrowaniem i zaplataniem szprych w kołach rowerowych i motocyklowych wymierzy mi, jaką długość powinny mieć nowe szprychy dla nowej obręczy 17"?? Oczywiście zawiozę im piastę i obręcz. Dziękuję, pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 24 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Szprychy są wszystkie…. No w sumie można się dowiedzieć na jakimś złomowisku. No usługa podobno jest droga bo jedno koło kosztuje 50zł… :| A jakoś mi się nie uśmiecha płacić 50 zł za jedno koło… :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 50 zł ???? :buttrock: W życiu za 4 koła mozna jawke w bdb stanie kupic ( bez papierów - na części ) Ja bym sie za taką opcją opowiadał Pzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 30zł w rowerowych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 24 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 W życiu za 4 koła mozna jawke w bdb stanie kupic ( bez papierów - na części ) właśnie... o tym to ja nie pomyślałam. Dzięki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi