przemek96 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Szok to będzie jak wygra tytuł na Ducati i odejdzie 🙂 Wolałbym jego niż Marqueza w Ducati, ale widać hajs się musi zgadzać. Robi się ciekawie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ciekawie, czy nie będą mu piochu dosypywać do filtra oleju, albo sprzęgła nie dokręcą, jak w małym bananowym kraiku, gdzieś w Ameryce środkowej na "H" ( Ohajo, Meksyk ) by synek prominenta mógł wygrać ( co prawda miał jakiś tam talent, ale kung fu pandy, czy innego boksu tajskiego), bo kasa musiała się zgadzać, to w padoku robili wszystko, aby główny konkurent nie wygrał...no i synek wygrał w końcu, a konkurent wyemigrował do kraju, gdzie wszyscy się kochają czy jakoś tak ta bajka szła... Ci co wiedzą do tej pory śmieją się za plecami... ale dobra, tu są inne pieniądze inny świat, chyba takich akcji tu nie będzie (???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Bestia do KTM Tech3... coraz ciekawiej...zaro nie będzie komu w Ducati jeździć 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ooooo... kurde.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Marc oficjalnie na fabrycznym Ducati... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca No to może być ciekawie ... i tak jest hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca MotoGp Assen, wszystkie klasy miały ciekawą koncówkę... Wczorajszy Sprint wygrał Pecco, przed Vinialesem i Martinem, dzisiejszy wyścig, pierwszy Pecco, drugi Martin, a trzeci pnący się z 10 pozycji po pierwszym kółku, Bestia...Marq 93 odwinął jakis numer ( za małe cisnienie w oponach) i dołożono mu karę 16 sekund Moto3 Ortola w koncówce ograł Viejera i wygrał wyścig, trzeci dojechał Munoz... Moto2 Ogura, przed Aldegerem ( który musiał odbyć karę dłuższego przejazdu) i Garcią który przyjechał na szmatach zamiast opon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia MotoGP wraca do Brna! Ja już spakowany 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia ale od 2025 hehehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Jest czas żeby się zbroić 🙂 Myślę że pobije wszelkie rekordy widzów, a jeszcze Camp Start, już się nie mogę doczekać 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Moja Marta mnie namawia..tak więc Przemek poganiaj mnie... cobym nie zaspał hehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września M. Marquez wygrywa wyścig, Pecco po nieudanym starcie gonił do 3 miejsca, ale Alex Marquez stwierdził co innego... incydent wyścigowy, który pozbawił Pecco wielu punktów. Drugi Martin, trzeci Acosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Tam wyglądało, jakby Alexowi hamulce zblokowały, no i zaczepienie ogonem Pecco też nie pomoglo...ehhhh... szkoda, duża strata pkt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Powrót Króla.👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Dawno nie pisałem... Tajlandia: Klasa Moto3 - Mistrz Świata 2024 -D. Alonso wygrywa wyścig, przed Lunettą i dość kontrowersyjnie zdobytym 3 miejscem C. Veijerm ( uderzył/ wywiózł T. Furusato, i ten przewracając się ostatecznie pokonał linię mety oddzielony od motocykla- zajął 5 pozycję) Klasa Moto2- mamy nowego Mistrza Świata w postaci A. Ogury, który dojechał po przerwaniu wyścigu jako 2 za znakomicie jadącym A. Canet, trzeci M. Ramirez, a 4 miejsce Somkiat Chantra- (niezadowolony z przerwania wyścigu, bo miał chrapkę na podium), który doczłapał się z 13 pola została tylko klasa MotoGP, gdzie po dzisiejszym wyścigu i tak trzeba będzie czekać z tytułem do następnej rundy- czyli Malezji... Karuzeli wyścigowej MotoGp ciąg dalszy... na mokrym torze, wygrał Pecco, drugi Martinator, po wysiadce i spadku poza punktację Marca Marqeza - ten ukończył ostatecznie w pkt. na 12 miejscu ( musiał oddac 1 miejsce), trzecie doskonale walczący Pedro Acosta, a czwarty DiGia- który kończy zmagania z MotoGp i odlatuje na operację ( kto w zastępstwie narazie nie wiaomo, może Iannone, może Bulegaaas...) Za tydzień Malezja, pierwsze treningi 2.00 w nocy w piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi