oliwier crff450r Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Hej mam taki problem moja crf 450 02r ma luz na przepustnicy i falują obroty wie ktoś co trzeba wymienić. Na zimnym ciężko odpala nie wiem czy się zalewa czy co ale trzeba kopać z 30 min natomiast na ciepłym jak nie odpali za pierwszy to to samo trzeba przeczekać albo kopać z 10 minut wie ktoś czy to może być przez zawory czy przez przepustnice ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 5 minut temu, oliwier crff450r napisał: wie ktoś czy to może być przez zawory czy przez przepustnice ??? Sam sobie odpowiedziałeś, zmierz luzy zaworowe, napraw przepustnicę i jak nie pomoże to szukaj dalej 🙂 Silnik też może być już na wykończeniu i takie problemy przez marną kompresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwier crff450r Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Dekompresator był za 0.3 za mocno czy coś takiego. Silnik cylidnre tłok dobry z 40 mth po wymieniu uszczelniaczy na wale bo mi poszły to przez jakiś czas odpala od kopa aż nagle tak się stało . Teraz, oliwier crff450r napisał: Dekompresator był za 0.3 za mocno czy coś takiego. Silnik cylidnre tłok dobry z 40 mth po wymieniu uszczelniaczy na wale bo mi poszły to przez jakiś czas odpala od kopa aż nagle tak się stało . Co bym musiał wymienić by usunąć ten luz z przepustnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 no jak odpalała od kopa i nagle nie to pierwsze co mierzyć kompresje może pierścień albo coś Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi