lukitoo Posted January 9 Share Posted January 9 Witam, posiadam od niedawna klr 600 jeździł bez zarzutów po odstawieniu i próbie ponownego odpalenia długiego jakby stracił kompresję i zaczął strzelać w tłumik, głowica już sprawdzona nawet ją lekko zregenerowałem i pytanie o rozrząd gdyż serwisówki, które mam nie odpowiadają mojej klrce posiadam wersję z rozrusznikiem nie widzę żadnego ząbka, jest tylko korek na deklu od alternatora i czy na to ustawić Magneto na znak T i wałki równo z głowicą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted January 9 Share Posted January 9 Rozrusznik nie wplywa na ustawienie rozrzadu, wiec ustawic trzeba go tak jak wersje bez rozrusznika - znak T na rotorze ma sie odnosic do znakow na zebatkach walka rozrzafu ustawionych poziomo i rowno z linia przeciecia glowicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitoo Posted January 12 Author Share Posted January 12 Czyli znak T w tym małym korku pokrywy alternatora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitoo Posted January 25 Author Share Posted January 25 Tłok w gmp rozrząd ustawiony napinacz włożony 2 obrót wału tłok gmp rozrząd w takim ustawieniu czy jest w porządku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilBar Posted March 22 Share Posted March 22 Tak jak wyżej napisane, rozrząd nie ma nic wspólnego z twoim problemem, jeśli nie masz doświadczenia to ne ruszaj rozrządu, bo nie ma po co, on się sam nie przestawia. Jak się upierasz to możesz luzy zaworowe posprawdzać, ale strzelanie z rury to raczej objawy typowe dla gaźnika (za dużo paliwa w mieszance) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts