Pawel1312 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Witam mam Gilere smt 50 2019 i mam problem bo prawdopodobnie rozwalił mi się czujnik prędkości gdy jeżdżę Gilera nie pokazują mi się na liczniku km/h. na liczniku wszystko działa oprócz prędkości i nie wiem który czujnik jest odpowiedni do Gilery bo producent nigdzie nie napisał proszę o linka będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 https://oem-parts.hu/pl/parts/gilera/motorbike-rcr-smt/2013/smt-50-2013-2017-emea-eu/frame-rear-brake-system Pozycja 18. A jak nie ten model / rocznik wpisujesz w google model manual pdf i szukasz swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilBar Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Uniwersalne również się dobrze sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi