krajos3 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Witam. Problem z odpaleniem Husqvarny cr 250. A mianowicie rozleciał się zawór membranowy, wymieniłem listki. Brak jakiegokolwiek prześwitu gdy go biorę pod światło. Ogólnie silnik po r jużemoncie, kompresja bardzo dużą. Zaobserwowałem że świeca nawet na ssaniu jest sucha. Gdy zdjąłem wydech i świece i kopałem kopke to widac że paliwo idzie w wydech gdy tłok idzie w dół. Z otworu na świece nie widać żeby paliwo leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilBar Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Nie za bardzo rozumiem o czym piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajos3 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 okazało się że listki od membrany były pęknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 no jeśli silnik ma membranę na dolocie to musi być ona sprawa bo innaczej będzie wracał mieszankę w gaźnik Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi