Piotr Skorupski Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Motocross dla dzieci Witam wszystkich bardzo serdecznie , mam nadzieję ze ktoś pomoże. Mam zamiar spędzić dłuższy czas nad Gopłem- rejon graniczny Kujaw i Wielkopolski , syn mój 11 lat, prosi mnie aby na ten okres wynająć mu crossowy motocykl. Czy ktokolwiek zna w tej okolicy godną polecenia wypożyczalnię??? Jakąkolwiek wypozyczalnie w tym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Ty tak poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 To chyba chodzi o jakiś tor crossowy w tamtych rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi