kiki Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 a moze poprostu zebatki i łacuch są zuzyte !! a na 5 masz najwieksze przeciorzenia i łacuch przeskakuje !! w takim razie łańcuch przeskakiwałby na każdym biegu a najbardziej na pierwszym. Stawiam na skrzynie Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 kurcze a co w skrzyni biegow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 kurcze a co w skrzyni biegow? No własnie tryb 5 biegu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 tylko kapa...ja mam mz od bardzo krotkiego czasu....i jeszcze bocznych dekli nie zmienialem;/ a wy mi mowicie o wymianie trybu;/ dio tego to chyba trzeba rozpowlowic silnik conie?nie dam rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 ....i jeszcze bocznych dekli nie zmienialem;/ ( Chyba miało być nie zdejmowałem :buttrock: Co do rozpoławiania , to oddaj jakiemuś mechanikowi i po krzyku . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Sory kuskus ale ja twojego zdania niepodzielwam...chodzi mi o oddanie do mechanika....jak można mieć motor i niepotrafić z nim zrobić??Teraz do Tomcia..Jeśłi już oddasz to do mechanika to najlepiej do jakiegoś znajomego i załatw sobie żebyś mógł być przy rozkładaniu naprawie i skłądaniu tego silnika...napewno sie nauczysz....A jak nie to ja jestem z rybnikawiec niebyło by problemu...raz rozkłądaałem z etz 150 ale z półtora roku temu..powinieem sobie przypomnieć wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Silnik 150 nie jest taki az trudny, w wakacje 3 ryzy rozbierałem :banghead: :) :) :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 nio a ja jescze ani razu....nio ja jak skoncze remont wygladu to biore sie za silnik i wtedy sie zobaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 no właśnie mówie ze chętnie bym pomógł bo u mnie nudą wieje.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi