Tomcio Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Słuchajcie moja ETZ 150 jezdzi super...ale jak wrzucam 5 to zaczyna mi przeywac(szarpac)co to moze byc(jak nieodsprzegle do konca to jedzie normalnie)za coi sie wziac i jak?gazniklancuchzaplon<=;/lub tryby w skrzyni?!:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 witam moje strony!!!! Co do MZ 150 to jesli tylko na 5 biegu a na pozostałych jest wszystko CACY to może być to wina trybów. Kwestia jak moto jeszcze szarpie???? Tak jakby gasło czy poprostu świruje pawiana i normalnie szarpie???? Jak kombinujesz ze sprzęgłem to niby jest OK. Opisz to szarpanie???? pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 sprubuj wyczyscic swiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 przy swiecy to chyba by bylo na kazdym biegu ale mimo to popieram .a czy jest jakas roznica z jaka iloscia gazu jedziesz to zawsze szarpie czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 4 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 na pol sprzegle jak jade to nie szarpie!Znajomy mi ostanio powiedzial ze z paliwem moze byc cos nie tak;/(tzn za malo dostaje lub za duzo)a szarpanie to jest cos w stylu jakby sie lancuch naciagal i rozciagal:Di tak stukal stylu;/ciezko jest to opisac!;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 sprawdz przy jakiej predkosci wystepuje te szarpanie a pózniej przy tej samej predkosci wrzuc 4 i zobaczysz czy dalei wystepuje czy nie, bo moze rzeczywiscie masz cos z łancuchema dokładnie z przeniesieniem napedu na koło. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 na 4 moge pelnym gazem jechac...(tzn tyle ile sie da na 4 wyciagnac) a jak wrzuce 5 to zaczyna szarpac...nawet jak wrzuce 5 przy 40-50-60 km/h to tez przerywa!A moze jest zle wyregulowany gaznik?!:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Czolem! Pierwsza moja mysla, byl zasyfiony filtr powietrza, ale chyba to jednak nie to... Ciekawe objawy :/.Wiesz, do filtra nigdy nie zawadzi zajrzec.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 filtr jest dobry...moze jakas inna propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Jezu to na bank trybPrzeciez gaznik, swieca, filtr itp co tam jeszcze wymieniacie nie wybiera sobie na ktorym biegu ma przerywac Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 kurde...sam jescze trybu nie wymienialem:(chyba nie dam rady tego zrobic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 a moze poprostu zebatki i łacuch są zuzyte !! a na 5 masz najwieksze przeciorzenia i łacuch przeskakuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam320 Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Cześć ja mam Jawę ts 350 i mam dokładnie ten sam problem co Tomcio. To znaczy motocykl szarpie mi na czwórce i tylko na czwórce i to niezależnie czy jadę 80 km/h czy 100. Już pare osób mi powiedziało , że najprawdopodobniej wyłamało sie coś w trybie skrzyni biegów..Może macie jeszcze jakies sugestie? :roll: pozdrawiam--adam320zJawa Ts 350wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 a moze poprostu zebatki i łacuch są zuzyte !! a na 5 masz najwieksze przeciorzenia i łacuch przeskakuje !! Moj Boze jak ty zabierzesz głos w dyskusji... 5 to typowy nadieg w MZ, a "przeciorzenia" nie sa na 5 najwieksze w ogole o jakich przeciążeniach mowisz? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 mowie otom ze na 5 są najwieksze obciorzenia dla łańcucha i zebatek. Ale to tylko sugestja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi