neesquik Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Witam, czy mógł by mi ktoś doradzić w wyborze pierwszego motocyklu? Myśle nad kupnem używanego ktm sx 85/125 czy exc 125/150. Mój wzrost to około 165cm, a budżet to około 14 tyś. Bardzo bym prosił od żeby mi ktoś doradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 gdzie latasz to najważniejsze jak las i łaki to exc a jak chcesz iść w techniczny mx to nie wiem czy nie sx125 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nie wiedzieć czemu każdy ze znajomych co na pierwsze se używanego crossa kupił - kolejne 2 sezony moto leżało rozbabrane po całym garażu i robił się kapitalny. Przy okazji rozbiórki wychodziły kwiatki w postaci spawanych lub prostowanych ram itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi