kasiapuckowa Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Cześć, krótko w temacie Kupiłam motorower, nowy, ze sklepu i teraz tak - czy ja muszę go zabrać na jakiś przegląd jak to nówka przed rejestracją? Czy po prostu dowód zakupu etc dowód wykupionego oc i to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 A teraz nie jest tak że sklep ma zarejestrować pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 https://bip.poznan.pl/bip/sprawy/rejestracja-nowego-pojazdu-z-salonu,1739/ Ostatni raz nowy pojazd rejestrowałem w 2010r ale widzę, że od tego czasu chyba nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi