Lolek151527 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dzień dobry Jestem tutaj nowy za niedługo zamierzam sprawić sobie taką shadowke więc mam pytanie czy wie ktoś może wie jaki rocznik shadowki jest najlepszy pod względem niezawodności osiągów i tp. oraz czy opłaca się zmieniać tłumik a jeśli tak to na jaki. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 9 godzin temu, Lolek151527 napisał: czy wie ktoś może wie jaki rocznik shadowki jest najlepszy pod względem niezawodności osiągów i tp. No biorąc pod uwagę, że Shadow 125 dostępne na rynku mają wiek w przedziale 16 - 23 lat to chyba rok produkcji będzie ostatnią rzeczą, na którą się zwraca uwagę w tak wiekowych maszynach 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Jeśli koledze chodzi o jakieś różnice w poszczególnych latach produkcji, to w Vt 125 były tylko kosmetyczne zmiany. Były jakieś drobne zmiany w hamulcach, w okolicach 2003-2004 gaźnik dostał elektryczny podgrzewacz i to prawdopodobnie będzie tyle z różnic po za różnymi malowaniami w poszczególnych latach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek151527 Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 dziękuje za odpowiedz właśnie oto mi chodziło 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi