Piotrek. Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ja miałem kiedyś problem z wyczyszczeniem głowic z nagaru w beemce. Próbowałem różnej chemii i w rezultacie pomógł mi środek Brudex firmy Tenzi. Jest w postaci koncentratu i kosztuje grosze. Nie mam z nim doświadczenia niestety przy kontakcie z chromem więc jeżeli byś chciał spróbować to najpierw próbuj na czymś mało istotnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyWhite Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Dzięki za podpowiedź - wczoraj zakupiłem benzynę ekstrakcyjną i zobaczę czy ona coś pomoże. Jak nie to pewnie rozejżę się za tym Twoim środkiem... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlyWhite Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Benzyna niewiele dała postanowiłem więc wypalić syf "żywym ogniem" czyli 20 minut spokojnego przepalania maszyny. I jak ręką odjąć - po problemie. Dziękuję za pomoc. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi