Idaho Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja kupowałem z larssona. Carbu claean Motula, koszt 28zł za 400mll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 500ml oryginał Peugeota u mnie w sklepie kosztuje ok 26zł. W podobnej cenie jest STP. Chyba najlepszy ze znanych mi preparatów do mycia gaźników. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Avalon, to kup mi opakowanie tego specyfiku (tego najlepszego, nie wiem czy mówisz o oryginale czy o STP), jak się spotkamy to się rozliczymy itp. Skoro tak zachwalasz, to sprawdzę ten najlepszy szuwaks w "warunkach bojowych" :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Oki. Nima problema.Na próbę możenawet jakieś opakowanie demonstracyjne sie uda załatwić. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 8 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja też chce opakowanie demonstracyjne... w razie skuteczności zamawiam dużą ilość;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi