PRZEMA Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Panowie, mam problem, wczoraj w tylnej oponie znalazłem gwóźdź. Więc muszę kupić nową. Motocykl stoi na oponach Dunlop Sportmax Roadsmart 3. I teraz się zastanawiam czy kupić tylko tył czy może lepiej komplet Bridgestone bt16 Pro. Dawno temu miałem takie opony na CBR929r ale to było 6l at temu. Czy ma ktoś porównanie tych opon? Mój styl jazdy to 2 do 3 wypadów na tor oraz dojazd do pracy i jakieś szybsze wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Kup S21/22 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W dniu 26.09.2021 o 13:15, PRZEMA napisał: Dawno temu miałem takie opony na CBR929r ale to było 6l at temu. Jak bys dbal o motocykl to bys wiedzial ze opony zmienia sie MAX co 5 lat wiec 6 lat to juz troche za duzo ten gwozdz to dar od niebios bo gdy by nie on to pewnie bys nigdy opon nie zmienil Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @trampolajna czytaj ze zrozumieniem. Sześć lat temu miałem takie opony na CBR. Teraz mam RSV1000r i opony Dunlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Moze sie przyda.Tu masz wszystkie opony dedykowane twojemu motorkowi.Z mojej strony powiedzialbym metzeler (31 pozycja od gory ) dosc dobrze wyszly w tescie , no ale..... Ps.Jest w czym wybierac 😉 https://www.mopedreifen.de/Motorrad/APRILIA/RSV+1000+RFACTORYNERA+AB+2003.html?id=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @Taurus 61 Dzięki za link zaraz sprawdzę co tam jest ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi