sobiech86 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witam mam problem w motocyklu Suzuki Dr 800 Big temat generalnie chodzi o gaźniki a dokładnie o górny kruciec przewodu który tam mam iść i gdzie ten przewód gumowy ma iść??? Chodzi mi o przewód Nr 51 z Górnego krućca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 A pompa paliwa skąd bierze podciśnienie do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Pompa paliwa sama wytwarza podcisnienie. Przewod nr 51, nie jest to czasem po prostu przewod paliwowy od kranika paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Raczej nie masz racji, tam jest pompa mikuni podciśnieniowa, moim zdaniem paliwo dochodzi przewodem nr 49 na tym rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Przecież to jest przewód odpowietrzania gaźników. Nie pamiętam którędy on idzie w Bigosie, ale zazwyczaj jego koniec wisi sobie gdzieś za airboxem. Generalnie mało istotne gdzie idzie, ważne tylko aby coś go nie stopiło. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi