F.I.P. Berek Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 https://www.madnessphotography.eu/2021-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dziękuję. O tyle satysfakcjonujące, że nie zabiegałem - poznaliśmy się przy okazji transakcji z czasopismami motocyklowymi i propozycja zrobienia fotek wyszła od Onno. A facet od lat testuje motocykle dla BigTwina, publikuje w kilku tytułach w całej Europie, jest oficjalnym fotografem AMD World Championship etc - zresztą po galerii widać kto zacz... I jak pisałem (w temacie Esencja) zna osobiście tych "wielkich" zza oceanu ( z nieżyjącym już Arlenem Nessem włącznie). Powiem, że Obsesja (Junak) wzbudziła wcale nie mniejsze zainteresowanie niż Esencja. To samo było zresztą przy okazji spotkania z Rene Nijdamem ( z tuzin jego motocykli prezentowany był w BigTwinach)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Aż sobie poszukałem tematu Obsesji. Gratulacje 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dzięki. Rene mocno namawiał na wystawienie Obsesji na Bike Show, ale jakoś specjalnie mnie nie ciągnie... Zresztą zanim znowu poskładam... 🤐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Jakiś czas temu, w gronie raczej ortodoksów (Junaka) usłyszałem opinię, że takie "wydumki" to, co najwyżej, podobają się tylko właścicielowi... A tymczasem moje doświadczenia są zupełnie odmienne. I, co więcej, pozytywne opinie pochodzą nie od przypadkowych "oglądaczy", a od ludzi siedzących mocno w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi