aravixs Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam ukręciła mi się rurka emulsyjna w gaźniku dellorto. Motocykl Aprillia RX 125 2008 rok. Wie ktoś może gdzie takową dostanę? Przeszukałem internet oraz odwiedziłem wszystkie sklepy motoryzacyjne w okolicy, nigdzie nie mają. Rurka 268 HN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Może to Ci coś pomoże. https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=dellorto&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=+rurka+emulsyjna&_osacat=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aravixs Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 17.08.2021 o 15:01, jarenty napisał: Może to Ci coś pomoże. https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=dellorto&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=+rurka+emulsyjna&_osacat=0 Niestety, też nic nie mogę znaleźć. A może być jakaś na podobę z inaczej rozmieszczonymi dziurkami, byle tylko ilość się zgadzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Nie, tu musi sie zgadzac gwint, dlugosc i srednica rurki i srednica dziurek, wbij numenr gaznika w googla i szukaj kto sprzedaje czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aravixs Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Przeglądnąłem chyba wszystkie możliwe strony i również nie mogę znaleźć. Wrzucam zdjęcie gaźnika, może znajdzie się ktoś, kto takową rurkę ma i chciałby sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi