Marvey Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam, mam pewien problem dotyczący cieknącego paliwa z wiszącej rurki (?) po przekręceniu kranika na ON w crossie. Paliwo cieknie bardzo obficie tak jakby coś się tam odłączyło, ale nie jest to widoczne. Jestem nowy w tych sprawach i nie wiem co na to poradzić. Wczoraj croos wrócił z przeglądu, wcześniej z nim było wszystko okej dopiero dzisiaj zauważyłem taką zmiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Trzeba go spowrotem zaprowadzic tam gdzie byl na przegladzie z pytaniem WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Może po prostu załóż tą wiszącą rurkę na króciec gaźnika, tak by paliwo zamiast wylewać się na boki trafiało do gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zrob tak jak Adam M. powyzej pisze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvey Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim, wystarczyło popukać w gaźnik bo się zaciął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czyli zawor na plywaku doplywu paliwa zacina (zawiesza) sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi