Mario Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 No krew mnie zalała :D Chciałbym opowiedzieć Wam przygodę jaka spotkała mnie w ostatnią sobotę.Pojechałem jak co tydzień zatankować furę, a co by oszczędzić trochę kostki leciałem leśną dróżką równoległą do szosy. Tak się składa, że jak w wielu miejscach naszego pięknego kraju, przy owej szosie (trasa Mińsk Maz - Kołbiel) czekają sobie na klientów nieco śniade panienki z Ruminii czy innej Bułgarii. Mijając je zawsze im pomachałem - żeby się dziewczynki nie bały warczącego potwora.Wracając ze stacji tą samą drogą zauważyłem stojącego obok jednej z panienek zielonkawego malucha - myślę sobie - ocho! interes się kręci. Olałem go i jadę dalej. Nagle po kilkuset metrach usłyszałem głośny warkot i malucha, który - jak wtedy myślałem - chce mnie wyprzedzić na leśnej przecince. Myślę sobie - co za idiota, ścigać się chce - czy co? Zwolniłem trochę i zjechałem na bok chcąc go przepuścić i kiedy zrównał się ze mną poczułem nagle piekielnie silne j*b...cie w plecy! Co do k..wy nędzy? Odwróciłem głowę, patrzę a tu jakiś szczerbaty c*el wychylony do pasa z samochodu znów zamierza się na mnie trzonkiem od szpadla!!!! 8O 8O 8O Zanim zdążyłem zredukować i odjechać przypieprzył mi jeszcze raz tak, że prawie zaliczyłem glebę ale na szczęście udało mi się odbić w bok. Nie wiem jakim cudem nie wpadłem na żadne drzewo ale jeszcze nigdy tak nie zap...lałem przez las. Po powrocie na działkę zupełnie nie wiedziałem co robić - po prostu zgłupiałem 8O Policja? konfrontacja, zeznania - przecież te skur...syny w najlepszym wypadku zaraz spalą mi domek - tam wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą i momentalnie dowiedzą się gdzie parkuję sprzęta. Na wszelki wypadek zaraz następnego dnia zabrałem Hondę do Wawki - dla mnie sezon działkowy się skończył :ehz: Szczerze mówiąc nadal jestem w szoku i gdyby nie obite plecy pewnie zastanawiałbym się - czy mi się to nie przyśniło. O co im chodziło? Chcieli ukraść motocykl? Przeszkadzałem w prowadzeniu kurewskiego interesu? Uważajcie na siebie - nawet spacerek po lasku może jak widać okazać się niebezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 ... tylko nie myślcie sobie, że oberwałem za ucieczkę bez płacenia za usługę :lol: :lol: :lol: .... to nie w moim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Oj stary niemiła sytuacja, ale bądz co bądz ja bym to zgłosił na Policje niech te patałachy po podstawówce zaczną wkońcu coś robić szkoda że byłeś sam bo jakbyś był w kilku to można by im poobijać tważe i nauczyli by sie kutasy o co w życiu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 A może to była zachęta do skożystania z usług "strażniczek lasu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 ...jeśli to była zachęta - to ja sobie wyobrażam jak wyglądałaby realizacja usługi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Idz z tym niezwlocznie na policje, ale nie do jakiegos gryzipiorka, do kogos wyzszego ranga. Zglos atak na wlasna osobe, jesli kiedys cos z tej sytuacji wyniknie, bedziesz mial odnotowane, ze juz ktos kiedys wchodzil ci w spokojne zycie. To tak na wszelki wypadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 e proponuje olac sprawe szkoda zachodu i poco sie wychylac ?? kto wie co to za lesery byly w tym kaszlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafgo Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 kto wie co to za lesery byly w tym kaszlu :banghead: e w kaszlu to pewnie jakies miejscowe buraki po kilku piwach. A co do zgłoszenia to ja bym zgłosił. Jak go kiedys spotkasz i bedziesz chciał przejsc do "czynnej rozmowy" to łatwiej ci bedzie udowodnic samoobrone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 odkopałem posta... rzeczywiscie sytuacja nieciekawa. szczegolnie dla mnie bo mam dzialke w kołbieli (niedaleko zwirowni) mam nadzieje ze nikt mnie z lac kijem nie bedzie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ja jestem pewny ze chcieli Ci skroic motor :? j*b*c takich burakow !!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 watpie, pewnie mysleli ze chcial popatrzec i ze gosc mial malego to sie wkurzyl :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 pomysleli ze konkurencja ich podglada :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 e proponuje olac sprawe szkoda zachodu i poco sie wychylac ?? kto wie co to za lesery byly w tym kaszlu :notworthy:Takie pomysły w buty sobie schowaj, komunisto!Na komisariat z tym. Albo po kumpli i polowanie na kaszla... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 fakt faktem. w tej sytuacji jak na forum jest prokurator to może (powinien?) chama z kaszlaka z urzędu. ziobro zglos sie!akcji wspołczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja tam bym w ogóle nie zwalniał widząć takiego kebra za mną ,po prostu rura i na takiej DR350 by można było takiego koleśia powk.....iać i i tak być mu zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi