Ptaszek123 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam, przepraszam że piszę tutaj ale nie mogę wejść na dział mechanika motocyklowa Od niedawna jestem posiadaczem deauvillki i powiem że czuję się rozczarowany. Motor super, wygodny i fajnie się jeździ. Jest tylko jeden problem. Jak się nagrzeje to bardzo głośno pracuje skrzynia biegów. Wyje i szumi. Najlepiej się sprawuje przy 80÷90 kilometrów na godzinę. Przy setce jest najgorzej. W granicach 120 I wyżej już jest ok Moje pytanie jest takie. Czy to normalne dla tego modelu czy trzeba myśleć o remoncie? Dodam że niedawno kupiłem ten motocykl i rozważam opcję zwrócenia do właściciela. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaszek123 Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam, przepraszam że piszę tutaj ale nie mogę wejść na dział mechanika motocyklowa Od niedawna jestem posiadaczem deauvillki i powiem że czuję się rozczarowany. Motor super, wygodny i fajnie się jeździ. Jest tylko jeden problem. Jak się nagrzeje to bardzo głośno pracuje skrzynia biegów. Wyje i szumi. Najlepiej się sprawuje przy 80÷90 kilometrów na godzinę. Przy setce jest najgorzej. W granicach 120 I wyżej już jest ok Moje pytanie jest takie. Czy to normalne dla tego modelu czy trzeba myśleć o remoncie? Dodam że niedawno kupiłem ten motocykl i rozważam opcję zwrócenia do właściciela. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaszek123 Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam, przepraszam że piszę tutaj ale nie mogę wejść na dział mechanika motocyklowa Od niedawna jestem posiadaczem deauvillki i powiem że czuję się rozczarowany. Motor super, wygodny i fajnie się jeździ. Jest tylko jeden problem. Jak się nagrzeje to bardzo głośno pracuje skrzynia biegów. Wyje i szumi. Najlepiej się sprawuje przy 80÷90 kilometrów na godzinę. Przy setce jest najgorzej. W granicach 120 I wyżej już jest ok Moje pytanie jest takie. Czy to normalne dla tego modelu czy trzeba myśleć o remoncie? Dodam że niedawno kupiłem ten motocykl i rozważam opcję zwrócenia do właściciela. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 nie śmieć jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroon77 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 NT700v fajne moto na turystykę jak jeździsz sam, ja sprzedałem swoją po 6 latach. To że biegi cieżko wschodzą może być użyty zły olej, może kończyć się sprzęgło. Tym motocyklem trzeba nauczyć się jeździć, nie mieszać biegami na postoju, dojeżdżając do świateł tuż przed zatrzymaniem powinieneś mieć luz. Tez miałem ze skrzynia problemy ale pomogła wymiana sprzęgła bo się kończyło i stojąc na światłach z wbitą 1 moto ciągnęło jak było już rozgrzane i znaleść luz to była masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Czy to aby na pewno wyje skrzynia? A nie dyfer? Sprawdź czy w dyfrze w ogóle jest olej i wymień go na odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroon77 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Jaki przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi