[email protected] Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 WitamPociągnę na wyprawę do 5 motocykli. Rosja, Ural, Ałtaj, Mongolia !, Bajkał. Trasa wyprawy do uzgodnienia. Oferuję doświadczenia, znajomość trasy i lokalnych bike postów. Dobór uczestników po selekcji. Na jedyne pytanie "ile kosztuje" , nie odpowiadam. Proszę o kontakt tylko poważnych uczestników. 884828286Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Pewnie drogo... Ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 O to samo chciałem zapytać. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 najpierw to granicę z Rosją muszą otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 He, he... Najdroższy jest zapewne bezpłatny urlop, bo taka wyprawa to minimum miesiąc 🙂 Kilka la temu byłem kilka dni w Mongolii jadąc przez Rosję w obie strony na kołach. Całość zajęła właśnie 4 tygodnie. Jeden z kolegów bardzo pilnował kasy, bo miał ograniczony budżet i wiem, że wystarczyło mu 10 kPLN. W Rosji paliwo jest tanie, a poza dużymi miastami noclegi i jedzenie w przydrożnych "cafe" również... Dodatkowe "grubsze" pozycje, to koszt wizy i ubezpieczenia. Co do "bike postów" to proponuję uważać, bo można nie dojechać do celu podróży 🙂 Rozumiem, że to temat na okres po-pandemiczny...? Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Właśnie wróciłem z tygodniowego wypadu do Rumunii. Słowacy, Węgrzy, Rumunii na widok mojego dowodu - WELCOME. Good trip !!!!! Odnośnie kosztów wyjazdów - nie zmieniam telewizora co najmniej od 5 lat, telefonu też, nie włóczę się po knajpach na mieście, malowania w domu nie robię co roku ani innych remontów. Mebelki mam nie najnowsze. A za to motocyklem byłem w 24 krajach Europu i Azji , samolotem jakieś +10 do tego. Co widziałem to moje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi