ravw Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Mam wielki problem nie wiem na co sie zdecydowac. Tzn cena musi byc dobra. Za jaka kwote mozna kupic Yamahe Virago 750? I/ A moze lepiej pojechac do niemiec ale gdzie szukac? Czy lepiej kupic Kawasaki EN500.Mam 195 cm wzrostu waze 120 kg - i nie chcialbym na kazdym zakrecie "otwierac drzwi" (rozkladac nog bo mi sie kierownica nie miesci). Dopuki nie wygram w totka :D to musi cena tego motorka zmiescic sie do 10000 zl.Aha i jeszcze jedno - nie znam sie wogule na budowie silnikow wiec grzebanie nie wchodzi w gre, tak wiec moto musi byc na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Mam 195 cm wzrostu waze 120 kg - i nie chcialbym na kazdym zakrecie "otwierac drzwi" (rozkladac nog bo mi sie kierownica nie miesci) Zapomniej zarówno o EN500 i Virago 535. To małe motocykle a ich zawieszenia z Twoją wagą nie sprawdzą się (szczegolnie tył EN500). Virago 750 już jak najbardziej się nada - to większy motocykl, a zawiecha też da radę. Czy znajdziesz za 10 tys w niemczech ? Na pewno tak, ale dośc sraty egzemplaż, bo te motocykle są w cenie. POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Witam co do twojego pytania to musialbys sprecyzowac jaka kwotą dysponujesz lub chociaz określic rocznik ja mam virago z 90r i jestem zaj... zadowlony tylko lac i jechać z tego co piszesz jestes dosyc wysoki ja mam np w mojej virazce wysuniete podnuzki jak dla ciebie było by to miodzio rozwiazanie ponuzki są wysunięte wraz z wajchami od biegów i hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 10 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Witam co do twojego pytania to musialbys sprecyzowac jaka kwotą dysponujesz lub chociaz określic rocznik ja mam virago z 90r i jestem zaj... zadowlony tylko lac i jechaćOczywiscie ze chcialbym takiego jak twoj :D moze byc 90raha i pytanie co to sa "gmole"? - wszyscy o tym gadaja a ja nie wiem o czym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 gmole to są takie rurki mocowane po bokach motocykla z przodu, czasami z tyłu też, mające za zadanie chronić kierowcę i moto przed upadaniem, raczej skutkami upadku i raczej przy małych prędkościach i na parkingu, no i jeszcze do kilku innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi