Gość stoowa Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 mam taka prosbe.. na pewno niektorzy forumowicze mieli stycznosc z tym motocyklem...jesli ktos moglby mi ogolnie napisac jak sprawuje sie ten typ maszyny (awaryjnosc, funkcjonalnosc, koszty utrzymania) to bylbym bardzo wdzieczny... mam na oku rocznik 99 i jeszcze sie zatanawiam ....z gory dzieki za wszelkie info!stówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Ogolnie sprzecik fajny,bardzo dobry moment obrotowy juz z niskich obrotow,zywotny silnik (stary,dobry olejak).Slabe jest w nim sprzeglo.Najwieksza jego wada jest zuzycie paliwa:10l na 100km przy normalnej jezdzie,12-15l jak swirujesz,jedynie w trasie idzie zejsc do 7l.Jesli to zaakceptujesz to bedziesz z Bandita 1200 zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 A dlaczego jeszcze się zastanawiasz? Miałeś go mieć już od soboty :D Coś nie tak się z nim okazało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stoowa Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 cicho byc;p zbijam cene:) ps. a tak powaznie to sporo kasy bedzi e mnei oksztował(moze cena nie jest wygorowana..ale dla mnei to fuuuuura szmalu)...no i waham sie..bylem wczoraj u faceta... ogladałem.. przejechalem sie.. nogi mi sie jeszcze trzesa..ale jestem twardy i udalem malo zainteresowanego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Ogolnie sprzecik fajny,bardzo dobry moment obrotowy juz z niskich obrotow,zywotny silnik (stary,dobry olejak).Slabe jest w nim sprzeglo.Najwieksza jego wada jest zuzycie paliwa:10l na 100km przy normalnej jezdzie,12-15l jak swirujesz,jedynie w trasie idzie zejsc do 7l.Jesli to zaakceptujesz to bedziesz z Bandita 1200 zadowolony.temat o b12 walkowany chyba 500 razy :arrow: archiwum lenie :!: a co do sprzegla u mie byly 3 komplety tarcz na 15 tys km :D + kosz sprzeglowy :| Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 a co do sprzegla u mie byly 3 komplety tarcz na 15 tys km + kosz sprzeglowy Bo tak to jest jak sie nie umie gumy palic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 a co do sprzegla u mie byly 3 komplety tarcz na 15 tys km + kosz sprzeglowy Bo tak to jest jak sie nie umie gumy palic :Dnie ze nieumie tylko opony byly sportowe nagrzane i nieszlo zerwac tak latwo :D pozatym te modele tak maja co sezon zmiana oleju i sprzegla :D albo przerobka na sprzeglo z gixxera 1100 i po klopocie :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Z mechanicznego punktu widzenia jest to dośc nieskomplikowany motocykl i łatwy do serwisowania (nawet w sobotę z takim walczyłem :-)). Zawory na śrubkach, wszędzie dostęp, silnik nie do zajechania, chyba że właściciel się bardzo stara :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stoowa Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 dzieki za informacje tym ktorzy juz cos napisali...!jesli ktos moze sie jakimis jeszcze podzielic to bede wdzieczny:) :D pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi