Damian85 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Dziń dybry, Pytanie raczej do panow, ktorzy lubią plastiki i torowanie (Konrad?). Czy możecie podzielić się doświadczeniem jakie rezultaty daje trenowanie na Pit Bajkach? Ostatnio widzę coraz wiecej reklam takich szkoleń/kursow/weekendowych wypadów. Zastanawiam się jakie są tego plusy. Będę wdzięczny za info od osob, które maja/mialy z tym doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Ja raz spróbowałem i wnioski mam takie, że daje głównie ból dupy i kontuzje, ale i tak spróbuję chociaż raz jeszcze. Edytowane 5 Maja 2021 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 3 godziny temu, Bimbak napisał: Ja raz spróbowałem i wnioski mam takie, że daje głównie ból dupy i kontuzje, ale i tak spróbuję chociaż raz jeszcze. No co Ty gadasz;) trzeba sie nie wywracac;) zabawa jest przednia a zdecydowanie mniej boli jak SM;) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 To ja nie umiem. Litra to się boję, a tym idę za grubo i przypominam sobie, że boli dopiero jak leżę albo frunę bo to hajsajduje pode mną jakoś chętnie. Generalnie to polecam Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Bylem na pitach i sm. koles na picie zaliczyl takiego high’a, ze kilka tygodni nie mogl reka ruszac.. ja mam szczescie wiec zaliczam tylko low’y. generalnie tanio, wesolo i na kartingach jest zdecydowanie lepiej niz duzym moto Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi