kiler Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Od strony gdzie się w lewa olej 🙂 jest chyba s przegło 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camet567 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam jak to jest zły dział to przepraszam Mam pytanie odnośnie bashana 250 co sie znajduje za prawą pokrywa silnika tam gdzie sie w lewa olej skrzynia automatyczna jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barynajt Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Chłopie, wpisz na yt silnik bashan 250 i filmików milion znajdziesz i będziesz widział dokładnie co tam jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camet567 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Witam mam pytanie odnośnie silikonu Victor reinz ponieważ wczoraj prawą pokrywe silnika w bashanie dałem na ten silikon bo nie miałem uszczelki a musiałem zrobić to na szybko i teraz pytanie czy to był dobry pomysł czy lepiej ściągnąć to jeszcze raz i założyć uszczelkę ? Ps prawa pokrywa silnika w bashanie to tagdzie się olej w lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 W wielu motocyklach i autach zamiast tradycyjnych uszczelek stosuje się pasty uszczelniające. A victor reinz to dobra firma. Jeśli odtłuściłeś przed montażem, nie nałożyłeś nieprzytomnej ilości i olej nie będzie leciał, zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi