wieniu66 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów , chiałbym prosić o opinie na temat samej firmy pierwsza z nich to Moto Motion i ten skuter https://www.otomoto.pl/oferta/honda-sw-t400-abs-gwarancja-na-rame-ID6DlPKk.html a druga to Armed Bike i ten skuter https://www.otomoto.pl/oferta/honda-sw-t400-silever-wing-400-abs-raty-warszawa-ID6DIDhn.html Czytałem też na forum że jest taka możliwość aby ktoś z was podjechał do w/w firm i dokonał wstepnych oględziń ja mam mam do nich ponad 250 km a że, wiadomo jak działają komisy to też gorąca prośba do kogoś komu nie sprawi to zbytnio kłopotu. Sam nie potrafie ocenić stanu technicznego co prawda mogę wynająć osobę trudniacą się ogledzinami ale chiałbym to zrobić jesli ktoś z szanownego grona potwierdzi że w/w skutery są/jest godne uwagi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieniu66 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 zajebiste forum , zajebista odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Człowieku, jebnij się w łeb. Chcesz aby ktoś po nazwach komisów ocenił, czy warto tam kupić motocykl? Wymagasz aby ktoś za darmo poświęcił swój czas i jechał obejrzeć sprzęty z ogłoszeń? Bo jak sam piszesz "co prawda mogę wynająć osobę trudniacą się ogledzinami ale chiałbym to zrobić jesli ktoś z szanownego grona potwierdzi że w/w skutery są/jest godne uwagi". No to wynajmij taką osobę, zapłać i miej problem z głowy. Jak jesteś laik w tych sprawach to wiedz, że za wiedzę się płaci. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Qadrat napisał: Jak jesteś laik w tych sprawach to wiedz, że za wiedzę się płaci. kiedyś oględziny samochodu kosztowały 200 zł nie wiem jak moto , to jest żadna kasa przy tym że w grę wchodzi sprzęt za 10k Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 41 minut temu, michoa napisał: kiedyś oględziny samochodu kosztowały 200 zł nie wiem jak moto , to jest żadna kasa przy tym że w grę wchodzi sprzęt za 10k Teraz to takie usługi zaczynają się od minimum 5 stówek. Nie wiem jak z jakością takich oględzin. Ja kilka razy jechałem z DOBRYMI znajomymi oglądać jakieś auto / motocykl, nie brałem za to opłaty (bo bliscy znajomi) ale zawsze po zakupie w weekend wieczorem był grill, wódeczka, browary i inne przyjemności 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi