nowas Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Znajomy kiedyś stworzył cos takiego i obecnie jestem właścicielem . Jak dla mnie dość ciekawy i nie powtarzalny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 bry, a jak od przodu rozwiązał brak owiewki? zostawienie całych bocznych jak dla mnie za bardzo optycznie przeciąża przód, nawet przy założeniu, że i tak przy tym tyle byłby. powiedziałbym, że to już nie zachwiana czy przesunięta proporcja, ale zupełny jej brak ostatnio koło siebie widziałem dwa streety zbudowane na cegłach, miodne były jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowas Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Istotnie, proporcji nie ma dlatego zastanawiam sie nad dodaniem siedzenia dla pasażera . Jednak gdy posadzić człowieka , nabiera to kształtu. Jak dla mnie to w tym momencie nie funkcjonalność a nietypowy wygląd wygrywa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak koszmarnie brzydki, że aż oczu oderwać nie można... Wygląda, jak Quasimodo. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Im dłużej na niego patrzę... mnie też... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Jak dla mnie jest ważne , że nie tonie w powodzi podobnych konstrukcji. Ma przykuwać wzrok i budzić kontrowersje 😉 Jest też i drugi w stajni, bardziej zrównoważony Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez nowas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi