gomez 3571 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 wita mam problem z moim gsx750f z 1996r mianowicie chodzi o zablokowaną skrzynie biegów na początek mogę powiedzieć ze pierwsze objawy jakie zastałem to szarpanie na biegach potem na biegu jałowym jak miałem moto odpalony nie wydawał żadnych dzwięków ale jak ruszyłem kołem na luzie to coś klekotało od str zębatki po wbici biegu to samo . jak go odpaliłem ponownie zablokowała się skrzynia na niewiadomym biegu. odpala tylko na wcisniętym sprzęgle po jego puszczeniu moto gaśnie . nie można go nawet przepchnąć po wciśnięciu sprzęgła . czyżby to zablokowało się na trybach czy to jakaś inna przyczyna . jutro wstawię film jak to się odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nie musisz wstawiac filmu, polecialy kola zebate i silnik do rozbiorki a skrzynia do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi