Azzazello Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Cześć Przymierzam się do zakupu na wiosnę Ducati Panigale V4S - polecacie? I czy warto V4S, czy zwykła V4 wystarczy? Od ponad 5 lat jeżdżę Ducati Diavel, więc trochę markę już znam. Czy to duży przeskok i zmiana charakterystyki? W końcu Diavel jest też mocarny i potrafi nieźle brykać 🙂, ale te 214KM Vs moje obecne 162 to spora różnica pozdrawiam Azzazello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Nie lepiej streetfightera V4 kupić? Dużo wygodniejszy a emocji niewiele mniej. Panigale na tor raczej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazello Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Jednego naked’a już mam 😀 - teraz chciałem spróbować superbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Moze jazde próbną sobie załatw i zobaczysz czy Ci pasuje czy nie. A jak nie to kupuj, nie przypasuje to sprzedasz i juzWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi