Damian85 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 2 godziny temu, Buber napisał: hehe, a co innego golasem. Próbowałem tak jeździć CB1300 - nie dało się 🙂 łeb latał na wszystkie strony. Po mojemu dlatego golasy są bezpieczniejsze. Bo powyżej 150 tak gdzieś to się nie da prawie jechać 🙂 trza się trzymać mocno. Pamiętam moje SV 650 Naked - rzeczywiście gdy do 150 dochodziłem, to była już wichura porządna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosior899 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 51 minut temu, Damian85 napisał: Pamiętam moje SV 650 Naked - rzeczywiście gdy do 150 dochodziłem, to była już wichura porządna. Że wszystkich nakedow, którymi jeździłem to najbardziej wiało na 990 superduke, ale tam się siedzi wybitnie na przednim kole. Nawet moj 690 duke r jest minimalnie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi