szramer Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 www nieaktualizuje ,ale do srada 600 za 500 dida u niego dostaniesz na wzmacnianych zebatkach , wiem bo sie ostatnio orientowałem w cenach :P Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 ale ja zmienialem ostatnio naped , i mam najwyzszy model pbr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Zawsze się wymienia łąńcuch z zębatakami. Cena zębatek w stusunku do ceny łąńcucha nie jest aż taka wielka więc niema co oszczędzać bo to się może zemścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Zawsze się wymienia łąńcuch z zębatakami. Cena zębatek w stusunku do ceny łąńcucha nie jest aż taka wielka więc niema co oszczędzać bo to się może zemścić. To chyba oczywiste :mrgreen: Ameryki nie odkryłeś :mrgreen: Pozdrawiam :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi