Hexadecymalny Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Cześć, kilka dni zauważyłem, że spod korka chlodnicy, po zagrzaniu kapie mi Prestone 😞 Po odkręceniu stwierdziłem lekko popękaną uszczelkę. Bardzo proszę o pomoc jaki korek zamienny kupić? Takiego samego nie mogę nigdzie znaleźć 😞 Honda Hornet Cb600 2002 r pc34. Korek 1.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Przecież to jest standardowy korek chłodnicy, wpisz sobie w google "korek chłodnicy motocykl honda" i przebieraj w ofertach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexadecymalny Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 12 minut temu, Qadrat napisał: Przecież to jest standardowy korek chłodnicy, wpisz sobie w google "korek chłodnicy motocykl honda" i przebieraj w ofertach. Dzięki. Czyli taki korek za 18 zł będzie git? https://allegro.pl/oferta/korek-chlodnicy-1-1-b-honda-yamaha-uniwersalny-9616183705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Tak 1 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexadecymalny Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 15 minut temu, Limo napisał: Tak Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi