Gość Rysiek24 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 witam moze mi ktos podac link do sklepu gdzie mieli wal korbowy do ETZ 250 za ok 270 zl wiem ze ktos go podawal ale nie moge go znalesc musze sie spytac co to za produkt made in taiwan czy poland :) :mrgreen: dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 http://www.agmot.strefa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 ok dzieki viper zawsze mozna na ciebie liczyc :) ten wal jest turecki a wiec chyba nie taki tragiczny :?: :mrgreen: za miesiac kupie i zobaczymy co to za wynalazek :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 turecki .... czyli chyba od Kanuni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 rysiek a jednak miałem racje ze regeneracji nie opłaca sie robic w mz pozdr @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 nie to ze nie oplaca ale ja juz mam poniszczony stozek i gwinty troszke naciagniete a poaztym moj ojciec mowi zebym bral nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Nie chciałem zakładac nowego posta wiec umieszcze wiadomosc tutaj : Czy miałby ktos na zbyciu cały zegar + predkosciomierz do MZ ?? bo mój wskazuje ewidentnie za mało a chce zeby w mojej Mz wszystko było cacy .... jak ktos ma jakies prpozycje to prosze na gg lub maila .z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 a mi obroty zawyza :) o cale 1000 rpm :) szukaj na allego czsto sie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 przeciez liczniki da sie wykalibrowc! Nie wiem jak, ale sie da :) kupisz inny z allegro, a skad masz pewnosc ze bedzie dobrze wskazywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 No własnie - tylko jak ?? :mrgreen: własnie dlatego zamieszczam ogłoszenie tu , moze ktos z forum ma działający na zbyciu ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 mlodyVFR na 100% wie jak wykalibrowc :) wal do niego z tym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 no to zanim zdazyl rozpasc sie wal rozpadl sie tlok w ten sposob ma mdo wymiany wal i tlok oraz szlif mam pytanie bardzo wazne jaK POLEROWAC (przyciac) kanaly w cylindrze aby na przyszlosc nie rozwalilo mi tloka wiem ze jesli tego nie zrobie predzej czy pozniej sytuacja sie powtorzy a tego bym nie chcial :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 liczniki w mz da sie wykalibrowac ale trzeba wiedziec ile zanizaniżają/zawyżją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 no mniej wiecej przy 100 km/h wskazuje mi 70 < dalej licznik nie chce isć > No to mistrzu opowiadaj co i jak mam zrobic ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 to sprawdz czy czasem wskazówka nie blokuje ci sie o kontrolki pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi