mariuszaerox Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam pytanie jak teraz podpiąć nowy regulator bo oczywiście kable inaczej idą, te 3 żółty jest obojętnie jaka kolejność z tymi moimi 3 żółtymi w starym regulatorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Obojętnie Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam ostatnio rozładował mi aku, zmieniłem regulator i pomogło, jednak wczoraj wracając zginął mi całkiem prąd, nie łączył bezpiecznik zielony 30a ten pod siedzeniem tzn był upalony, dałem nowy przejechałem 2 km k go stopiło, przez ten przekaźnik może być taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Jaki przekaznik? To o czym piszesz w pierwszym poscie to regulator alternatora ktory musi miec nie skorodowana wtyczke zeby dluzej pracowal i dobre polaczenie z masa a najlepiej z ssamym aku bezposrednio. Specjalnie jak to jakis zabytkowy Srad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Gdzieś jest zwarcie skoro upala główny bezpiecznik. Trzeba przejrzeć całą drogę ładowania, począwszy od alternatora. Edytowane 3 Lipca 2020 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Mechanik mi powiedział że ten przekaźnik często leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ale sam z siebie nie leci. Przyczyna leży gdzie indziej, to jest tylko skutek. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Rozrusznika zapewne, tam gdzie jest główny bezpiecznik. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Tak dokładnie, w poniedziałek ma być nowy To zwarcie gdzie by mogło być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi