michalkx Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam Mam problem ze złożeniem kiwaczki i amortyzatora mianowicie nie jestem pewien czy dobre złozyłem kiwaczkę Nie ma może ktoś jakiejś rozpiski co gdzie ma być? (jestem swiadomy ze brakuje elementu laczacego wahacz z kiwakiem ale go nie zakladalem) Druga sprawa amortyzator nie jestem pewien jak dokladnie w ktora dziurę ma iść Dołączam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Google nie boli, znajdz tutaj w dziale "suspension": https://www.howtomotorcyclerepair.com/images/Kawasaki-KX125-KX250-Service-Manual-1994-1995-1996-1997-1998.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalkx Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Dzięki wielkie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi