Galos9311 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Witam wszystkich. Mam problem z junakiem 126 (125cc na wtrysku) problem zaczął sie od momentu zatankowania motocykla pod sam korek. Paliwo cieknie z dwóch otwórow przy filtrze oparów paliwa, zmieniłem filtr na nowy i nadal cieknie paliwo sam już nie wiem co robić błagam o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 nauka czytania ze zrozumieniem, lekcja pierwsza: czas do jutra lub kolejnej wizyty, tradycyjnie jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Co to jest "filtr oparow paliwa" bo nie znam tego urzadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi