bolen2aw Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Witam mam taki problem robię łańcuch rozrządu ten co idzie z wału na skrzynię i nie znaczyłem sobie znaków położenia i ściągnąłem impulsator i całą resztę ...jak to ustawić teraz pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolen2aw Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Witam mam taki problem robię łańcuch rozrządu ten co idzie z wału na skrzynię i nie znaczyłem sobie znaków położenia i ściągnąłem impulsator i całą resztę ...jak to ustawić teraz pomocy ? Jak ustawić cały rozrząd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Warto cokolwiek sie poduczyc zanim zaczniesz udawac mechanika motocyklowego, lancuch z silnika na skrzynie nie jestem pewien czy istnieje w tym motocyklu i na pewno nie jest to lancuch rozrzadu. Sciagnij sobie serwisowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 W XJ jest taki łańcuch ale to łańcuch przeniesienia napędu. Jego chyba nie ustawia się w żadnym konkretnym położeniu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi