Jelonmateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witam , postanowiłem wymienić głowicę z powodu że miałem rozwalone gwinty od mocowania wydechu , przed wymianą było wszystko ok , tak że zamontowałem nową głowicę , rozrząd i zawory ustawiłem prawidłowo , i teraz zauważyłem że w ogóle nie dochodzi paliwo , a jak odkręcę dekiel od zaworów jest strasznie mokro , co może być przyczyną ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witam , nowy bendix oraz akumulator , momentami jest tak że nie ma siły zakręcić a momentami nie łapie tzn slychać jak rozrusznik pracuje , co może być przyczyną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Co rozumiesz przez Bendix? Mechanizm wlaczania rozrusznika moze byc przyczyna, slaby aku druga. Akumulator jest nowy a sprawdzales czy dobry? Ladowales po zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 tak był ładowany , cały mechanizm kopki jest nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 czas do jutra lub kolejnej wizyty jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonmateusz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam , nowy bendiks , akumulator nowy w pełni naładowany , rozrusznik sprawny bo słychać że kręci ale tak jakby nie wybijał bendiks , co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tak to mechanizm wlaczania rozrusznika nie dziala. Nie nazywaj go Bendixem, bo to zupelnie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi