Klepsydramoto Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Hejka kochani, Mam teraz linkę sprzęgła 140 cm, a będę miała kierownice 10 cm wyższą. Pytanie - kupić linkę 160 czy 180? Sportster 883, wtrysk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dachu Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Niekoniecznie, ja zmieniałem stockową kierownicę na wyższą ok 22 cm wysoka i szerokość 71( Bonanza Bar ) i linka stockowa pasuje. Najpierwej przymierz , potem ewentualnie kupuj..... pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 dlaczego chciałbyś kupować linkę o 40cm dłuższą do kierownicy o 10cm dłuższej? moim zdaniem o 20cm dłuższa i tak może być za długa. chociaż wysokość kierownicy to nie wszystko, szerokość i sposób wygięcia końcówek kierownicy też ma znaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klepsydramoto Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 Dziękuję za odpowiedzi Kupiłam kierownicę, linek nie ruszam. Jak się wszystko uspokoi, to dam Wam znać czy pasuje Zdrówka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts