ppawel239 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam Posiadam Streeta Tripla 675 R z 2012 r., świeżo zakupiony, wszystko niby ok ale właśnie się zorientowałem że nie wyświetla poziomu paliwa. Ktoś może wie co może być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jeżeli po zatankowania to przynajmniej w nowszym modelu poziom paliwa po tankowaniu podnosi się dopiero po przejechaniu kilkunastu metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W 2012 nie było jeszcze wskaźnika poziomu paliwa, pojawił się w MY2013 (chociaż zegary wyglądają bardzo podobnie) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawel239 Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dzięki za pomoc. Przy okazji jaki lejecie płyn chłodniczy do tego modelu - widzę tylko że mam zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W tej chwili płyny się mieszają. Najważniejsze aby temperatura wrzenia była ok 130 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawel239 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) To jeszcze jedną mam sprawę, bo własnie zauważyłem że cieknie płyn spod korka na chłodnicy - wychodzi na to że do wymiany. Jak go odkręciłem to trochę płynu się wylało - sprawdziłem zbiorniczek wyrównawczy i pusto - czyli jeśli dobrze kumam to przez korek uciekał mi płyn ze zbiorniczka, podczas jazdy nic nie zauważyłem na chłodnicy. Sprawdzane przed chwilą na zimnym. Gdzie najlepiej kupić nowy korek, patrzę na allegro ale wszystko używki Edytowane 20 Marca 2020 przez ppawel239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Poszukaj jakiejś firmy w okolicy która sprawdza szczelność/naprawia chłodnice. Oni powinni mieć korki. Ja w ten sposób dokupiłem gdyż miałem obawę uszkodzonej wlewki i na szczęście okazało się że 2 korki pod rząd miały fabryczne wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi