Gość Pirus55 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 ...czyżby rychły upadek dealerów motocykli? :-)))Szkoda, że nie mam kogoś w Anglii, bo załatwiłbym sobie osobisty odbior motocykla.Ale jeśli komuś się udało dokonac zakupu i otrzymał towar bez prbolemów, to już zaczynam wyprzedawac ten sprzęt na allegro :-)) Pozdrawiam,MariuszWer5 3miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 z jednej strony nie chce mi sie w to wierzyc bardzo bo to by bylo smieszne , z drugiej na allegro juz pojawialy sie yamahy r1 z 2004 za 41tys nowe ze niby import z GB , nie wiem , jak ktos z was kupi i da znac to kupuje na przyszly sezon R1 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 To są pewnie ceny bez cła, vatu, akcyzy, narzutu i marży :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 no niebardzo bo wyslalem im maila jakie sa dodatkowe oplaty a oni :Hello, Dear Customer the price of the motorcycle is5499 euro and you will have to pay 169 euro forshipping, 50 euro for the secure service fees and 150euro for registration in your country because we'llregister the motorcycle in your country.Please contactus if you are interested and if you have any otherquestions. Sincerely yours, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 gadalem z goscmi co zamowili motorki adam i romek i oni chyba myslą ze zamowili i motorek przyjdzie . Escrow polega na tym ze Wy płacicie posrednikowi (firmie escrow) oni mowia zeby wyslali motor i jak motocykl do nas dochodzi to my potwierdzamy ze doszedl i oni przelewaja pieniadze gosciowi co nam wyslal motocykl. Wiec pisze tam w instrukcji ze trzeba na koncu kliknac w config orther zeby dowiedziec sie na temat płatnosci a nie czekac na motorek , przecież nie przyjdzie do was motorek za pobraniem heheh , swoja droga ja kupie przez to motocykl jak sprzedam moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Hmm że tak powiem, jade Manchestru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Chyba mi troche przeszlo prosze o komentarz tego co jest tu napisane bo jest o tym kupowaniu przy pomocy escrow , http://www.carbuyingtips.com/fraud.htm ja rozumiem piąte przez dziesiate prosze kogos kto zna angielski aby przeczytal i napisal o co glownie chodzi w tym artykule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Jakos nie widzę tych R1'04 na allegro. Poza tym, nie wierzę, że ktoś złamał jakieś umowy dilerskie i sprzedaje motocykle po cenach dampingowych. A pytał się ktoś czy można przyjechać osobiście po towar? Bo jak tak to jadę tam lawetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 swoja droga ja kupie przez to motocykl jak sprzedam mojok kupuj i czekamy na szczegóły jak juz otrzymasz motor :banghead:gadalem z goscmi co zamowili motorki adam i romek i oni chyba myslą ze zamowili i motorek przyjdzie . ja wcale nie mysle ze motor przyjdzie :crossy:tylko tak zamówilem zeby zobaczyc co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 http://www.bikersoracle.com/blackbird/foru...ead.php?t=15105 prosze oto odpowiedź od ekipy Blackbirdów z UK i nie tylko. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 no to szkoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 niestety nie ma nic za darmo :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 http://www.bikersoracle.com/blackbird/forum/showthread.php?t=15105 prosze oto odpowiedź od ekipy Blackbirdów z UK i nie tylko. hehe Adas ja ten temat z linkiem umiescilem w dziale ,,Just for fun.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 W kapitaliźmie nie ma okazji :!: Trzeba być wielce naiwnym, aby dać się złapać na tego typu oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jak bedzie cos wiadomo to dajcie znac to wtedy tez cos zamówie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi