Papa Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 witam!!to nie gaznik sprawdzilem szukamy dalej :twisted: co moze byc nie tak z membrana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 co moze byc nie tak z membrana ??MOga być popękane listki ale w MBXsie sa na 99% metalowe wieć to raczej nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 moze byc nie tak z membrana Dokładnie te same obiawy co w moim MTX i tam były to membrany i polecam sprawdzić MBXsie sa na 99% metalowe wieć to raczej nie to. Może w MBX tak (ale w MTX nie i to podobno jast naj większa wada konstrukcyjna ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Może w MBX tak (ale w MTX nie i to podobno jast naj większa wada konstrukcyjna )U mnie w MTX były listki z metalu.Dziwne że uważasz listki nie z metalu za wade konstrukcyjną. Jest dokładnie odwrotnie, metalowe to najstarsze i najprostrze rozwiązanie. Teraz wszedzie jest carbon i inne sztuczne kompozyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 U mnie w MTX były listki z metalu No tak ale u mnie byly z jakiegoś plastiku a w niemieckim srwisie HONDY powiedzeli że to oryginalne rozwiązanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 pewnie zalezy od rocznika, wersji i wielu innych czynnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Heh, ja mialem w MB50s z 83 metalowe listki :mrgreen: RLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 pewnie zalezy od rocznika, wersji i wielu innych czynnikowW wersji HD 06 czyli najbardziej u nas popularnej były metalowe ( honda kolegi) i w mojej wrsji R czyli ciecz też byly metalowe. W MT 50 i 80 znajomych też były metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 To ja mam chyba jakiegoś pecha u was metalowe a u mnie w MTX 80 R2 HD 09 były jakieś takie plastikowe a w serwisie powiedzeli że to oryginał :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 To ja mam chyba jakiegoś pecha u was metalowe a u mnie w MTX 80 R2 HD 09 były jakieś takie plastikowe a w serwisie powiedzeli że to oryginał Wszytko możliwe, bo HD09 to najnowszy mtx a roziązenie z metalowymi to stare i proste rozwiązanie, daltego w Twoim mogły juz być seryjnie montowane z jakigoś tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 A co do tego....Jeśli ci cholernie kopci a niema mocy to możesz mieć przewalone simmeringi....albo sie bidactwo seryjnie zaciera:PA na wysokich obrotach ci przerywa czy jak?? bo niezrozumiałem....jeśli ci przerywa to zobacz kndenstator albo sprawdź cewke...Miałem tak w wsk swojej ze na wolnych szła a na wysokich iskre cewka gubiła iskre..po wymianie wszystko już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi