michoa Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 witam Kupiłem nieskończony swap szajowoza na piec moto , silnik nawet się obraca , biegi wchodzą sprzęgło jest ,podobno 2 lata leżał ale zalany olejem więc rokuje ( nie wiem czy kompresja taka że kołami mogę zakręcić wałem dopiero na 5 biegu i to z trudem czy coś go trzyma 😄 , podjąłbym próbę uruchomienia ale nie wiem od czego to czy może mieć immo ( bo nie mam kluczyka do stacyjki dlatego to ważne ) itp itd , koleś twierdzi że od cbr 600 i tyle się dowiedziałem ) 😄 a przydałby się schemat instalacji ( nie wiem jaka np kolejność świec do cewek bo są odpięte ) jakieś dane itp ktoś jest w stanie rozpoznać ? na jednym zdjęciu jest numer silnika , sory za jakość robione po ciemku i łapa się telepie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 PC19 to pierwsza CBR-a 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Dokładnie, zresztą masz jak byk wybite na silniku PC19 , to jest pierwsza CBR 600 z lat 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 F1 ? 86KM ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Tak,to ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Połowa schemat z cewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi